Rune Sandholt SOS BørnebyerneRune Sandholt, Director of Leadership Giving hos SOS Børnebyerne Danmark
”Jeg har haft tæt samarbejde med Morten på to store videoproduktioner hos SOS Børnebyerne – og det har virkelig været en sand fornøjelse. Ud over Mortens altid høje humør, så har han en meget professionel tilgang til hele arbejdsprocessen. Både når det gælder den kreative brainstorm, planlægning/forberedelse, selve optagelserne og den endelige redigering, styrer Morten processerne, så vi får det bedste resultat i forhold til videoens målgruppe. Med Mortens strategiske blik kan han løfte niveauet på alle videoproduktioner – og han får her mine største anbefalinger med på vejen.”
Jack ArlaJack Huang, Category Manager at Arla Foods amba
“Morten and I have cooperation experience for two times, one was in 2013 and the other one was in 2015. Those two times were about shooting materials or recording access in Denmark for brand campaign and promotion toward China market. Morten has a good strategic thinking, can foresee the problems that may occur in the project, and Put forward effective suggestions at the appropriate time. In the actual implementation of the shooting, he also made a lot of professional advices that save us a lot of time. Morten is a very good partner, working with him, you can trust him very much”
Allan OlderkjærAllan Olderkjær, Salgs & Marketingschef hos WishStaff
”Hos Wishstaff har vi med stor succes brugt Superskaffer til at få optaget og produceret, en film der kort og præcist skal fortælle vores kunder hvad vi kan hjælpe med. Det blev gjort med stor tilfredshed og vi er meget glade for slutproduktet. Morten er meget professionel og dygtig, kan kun komme med de varmeste anbefalinger herfra.”
Ina SvopIna Svop, Projektleder og CEO hos WishBone ApS
“Jeg har arbejdet sammen med Morten på WishBone og senere ansat ham som freelancer. Han er en fantastisk kollega, hvis dedikation og indlevelse konstant var med til at udfordre og sikre en høj kvalitet på de event- og filmprojekter vi har samarbejdet om. Mortens talent udfoldede han bl.a. på en opgave for TMF (Teknik og Miljøforvaltningen Københavns Kommune) og TDC TV, hvor han tilrettelage alle facetter af produktionen fra den kreative proces til klippearbejdet. Nysgerrighed og faglighed er stærkt forankret i ethvert projekt han involverer sig i. Og så har Morten en særlig evne til at omdanne svært tilgængeligt stof til klar historiefortælling. Morten er kreativ, kompetent og besidder en bred vifte af stærke kompetencer fra filminstruktion, projektledelse til PR-, strategiske og kommunikative evner. Jeg kan på det varmeste anbefale Morten.”
Sara JörnSara Jörn, projektleder CradlePeople
“Morten Schuster Rossel har lavet flere film for CradlePeople. Han er fantastisk god til at fange essencen af et budskab, en idé eller stemning. Han kan kunsten at fremtrylle/klippe sekvenser, der på enkel vis formidler et koncept, så det er til at forstå. Og så formår han at kombinere æstetik og indhold, så budskabet brænder igennem. Det er sjovt at samarbejde med Morten, og han løfter det bedste frem i dem, han interviewer.”
Marie-Louise RosengaardMarie-Louise Rosengaard, Gentofte Kommune, Teknik og Miljø
“I forbindelse med en event på Gentofte Genbrugsstation har Superskaffer lavet to film til os. Den ene film viser et stuntshow, der forgik flere steder på genbrugspladsen og blandt et større publikum, hvilket kræver en dygtig og fleksibel filmmand. Resultatet er meget vellykket – ikke mindst fordi Superskaffer har givet filmen den helt rigtige vinkel og humor! Vi kan varmt anbefale Superskaffer til andre og vil gerne bruge virksomheden til formidling af affald og ressourcer en anden gang.”
Philip Hahn-PetersenPhilip Hahn-Petersen, Habitats ApS
“Vi har været utroligt glade for at arbejde med Morten Superskaffer. Den færdige film opfyldte alle vores ønsker og forventninger, og selve samarbejdet med Superskaffer undervejs var en fornøjelse. Superskaffer arbejdede hurtigt og effektivt. Superskaffer var hele tiden god til at lytte til vores feedback og justerede hurtigt filmen der efter. Vi vil helt sikkert bruge Superskaffer igen, næste gang vi skal have produceret en film til et af vores projekter.”
Lene MidtgaardLene Midtgaard, centerleder Miljøpunkt Østerbro
“Vi har brugt Morten flere gange i forbindelse med de mindre film, vi har lavet om vores projekter. Det er film vi kan bruge på hjemmeside og facebook. Alt omkring filmen såsom planlægning, drejebog, optagelse, redigering, lyd med videre har altid været en god proces. Morten er meget kreativ og har gode ideer. Han har hurtigt forstået, hvem vi er og hvad det er, vi gerne vil fortælle. Han er dygtig til at fange vores budskaber og få dem frem i filmen. Morten har altid overholdt vores aftaler og gjort arbejdet færdigt. Vi vil ikke tøve med at bruge Morten igen”