Jeg underviser i videoproduktion, kommunikation og pressehåndtering.

If you want to read this in English: PRESS HERE

img_1932.jpg

Flere og flere virksomheder ønsker selv at lave mindre videoproduktioner, og fordi mobiltelefoner, action-kameraer og videokameraer i dag er så gode, har mulighederne for selv at producere velfungerende film aldrig været bedre. Imidlertid kan læringskurven virke temmelig voldsom, da der er meget at lære.

Det er derfor min erfaring, at én til én-træning er den mest effektive form for undervisning.

img_6008.jpg

Konsulent- og videotræning i én pakke

Kursusform: 1 til få træning.

Antal deltagere: fra 1-12

Tid: individuelt.

Placering: Hos jer. Jeg kommer helst hjem til jer og træner dig eller dine medarbejdere op fra bunden i jeres eget miljø, så han/hun i fremtiden kan producere mindre film til din virksomhed eller organisation. Optagelserne kan f.eks. finde sted på mobiltelefoner, mirrorless-kameraer eller videokameraer.

Videokursus_Bygge-bloggen

Pris: Min timepris for kombineret undervisning og konsulentbistand er 1.000 kr. ekskl. moms, og kursets endelige pris afhænger af mængden af ​​undervisning. Kurset vil blive skræddersyet til jeres specifikke behov.

img_1475.jpg

Undervisningen i videoproduktion består af en blanding af teori og hands on-øvelser. Jeg lægger stor vægt på at undervise efter learning by doing – og det er derfor vigtigt at lege lige fra starten – øvelse gør mester.

Jeg synes, det er vigtigt, at der skal være masser af tid til at gå i dybden med øvelserne, og at der er god tid til at stille de nødvendige spørgsmål undervejs. Hvis der opstår spørgsmål i ugerne efter, så er I altid velkomne til at kontakte mig igen.

Jeg anbefaler og har viden om alt fra indkøb af nyt udstyr, redigeringsprogrammer, lyspakker, god lyd, mikrofonteknik, undertekster, grading, animationer, YouTube, Facebook og LinkedIn, SEO, distribution, performancetræning, påklædning m.m.

redigering.jpg

Det er min erfaring, at der er brug for to fulde arbejdsdage – muligvis efterfulgt af en brush up-dag senere – og så er I også i stand til at producere videoproduktioner selv på ugentlig/daglig basis.

img_1233.jpg

Pressetræning